Tenerife Appartement Verhuur
Tenerife Appartement Verhuur
Tenerife Appartement Verhuur
Tenerife Appartement Verhuur
Tenerife Appartement Verhuur

Activiteiten | Catamaran Varen | Duiken | Siam Park | Loro Park | Strand Activiteiten

Wat te doen tijdens jou vakantie op Tenerife?

Catamaran

Hier heb je een overzicht van verschillende mogelijkheden voor activiteiten op Tenerife. Dit zijn allemaal bedrijven waar wij een persoonlijk contact mee hebben. Alles wat je hier terug vind kunnen wij voor U regelen. Je hoeft ons enkel op de hoogte te brengen van welke activiteit jij zeker wil doen tijdens jou vakantie.

Het is een zeer leuke ervaring om eens mee te gaan met een Catamaran op zee. Hier zijn verschillende trips mogelijk dus maak de keuze die het best bij jou past. Als je meer informatie wenst mag je dit altijd aan ons vragen.
Duiken

Wil jij eindelijk eens leren duiken dan is Tenerife de ideale plaats om het te leren. Het is namelijk geweten dat je hier de beste plaatsen hebt om te leren duiken. Ook voor de gevorderde duikers is dit een paradijs met vele leuke plaatsje onder water om nog te ontdekken.

Natuurlijk zoals op elke warme bestemming heb je een water pretpark, namelijk Siam Park en Tenerife is daar geen uitzondering op. Het water pretpark is er één om U tegen te zeggen. Met super veel leuke attracties is dit zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

Loro Park

Ga je graag eens naar de zoo? Wil jij eens een Orca van dicht zien? Het Loro Park op Tenerife heeft dit en nog veel meer te bieden. Het meest merkwaardelijke om te zien zijn de Penguins, er is namelijk een natuurlijk nagebootste omgeving gecreerd om het de Penguins naar hun zin te maken. Dit is een super leuk park om eens te bezoeken. Heb jij interesse om hier een bezoekje aan te brengen? Laat het ons dan weten en misschien hebben wij wel een voordeel ticket voor jou in petto.

Als je voor één of meerdere activiteiten interesse hebt, stuur ons dan een email en we regelen dit allemaal voor jou!
Tot binnenkort op Tenerife voor de start van jou super leuke vakantie!

——————————————————————————————————————————————————————————————————

Appartement Te Huur Tenerife – Overzicht Locaties:

——————————————————————————————————————————————————————————————————

 

Volg ons op jou favourite Social Media:

Google+

Volg ons op FacebookVolg ons op Google+Volg ons op TwitterVolg ons op YouTubeVolg ons op PinterestVolg ons op StumbleUpon

Copyright © 2015 Tenerife Sueños, alle rechten voorbehouden.